Anmeldelser av livets fontene

Fra rundt omkring i verden

Fountain of Life attester av ekte mennesker med virkelige resultater ved hjelp av FOL antioksidanttilskudd faller med alle slags symptomer og medisinske tilstander.

Vær oppmerksom på at følgende attester representerer brukernes egne personlige erfaringer. Livets kilde er ikke et medikament eller en kur for noen sykdom eller lidelse. Følgende attester og anmeldelser er ikke medisinske påstander, bare brukeropplevelser med Fountain of Life-antioksidanttilskuddsdråper.

  • Eljen
    Eljen
    2018-04-03
    Google

    Valentinsdag 2018 da jeg begynte å ta Fountain Of Life. Dette produktet forandret livet mitt på mange måter. Jeg har lidd av slitasjegikt i nakken, kroniske korsryggsmerter, leddgikt i begge hender, sure oppstøt, migrene og på toppen av det hele skadet jeg håndledd, albuer og skuldre. Jeg vil våkne med smerter og stivhet i hender, nakke og rygg. Jeg har alltid advil og smertestillende medisiner i ryggsekken overalt hvor jeg går. Og så skjedde FOL! Selv om det ikke er en kur, eller et medikament eller en behandling, er dette produktet så kraftig. Bare noen timer etter at jeg tok dråpene mine, våknet jeg som en ny person. De tingene jeg nevnte ovenfor er alle borte. Tenk deg å våkne uten smerte, stivhet og sure oppstøt. Jeg har mer energi nå, håret mitt vokser igjen og jeg kan gå på treningssenteret igjen. Dette er et "Gudsend"-produkt. Jeg går aldri hjemmefra uten.

  • Angela
    Angela
    2020-02-26
    Google

    Jeg har hatt problemer med fordøyelsen/magen siden slutten av desember 2019. I februar 2020 måtte jeg oppsøke en gastroenterolog fordi plagene var veldig ille. Blant de mange andre testene og medisinene jeg tok og gikk gjennom, gjorde han også en elastografiskanning av leveren min den 12. februar og fant ut at den var moderat høy, så et leverproblem blant annet også! Jeg dro tilbake i dag for et oppfølgingsbesøk til legen og tok en ny elastografi for å sjekke det igjen. Legen min ble helt overrasket, og med hans egne ord ... "utrolig" Du har en lever av et lite barn ... og magen min og andre fordøyelsesproblemer er også bra! Han spurte meg om hva jeg tar, og så snart jeg fortalte ham om FOL, gikk han på datamaskinen sin for å finne de medisinske egenskapene til den og sa "Oh Wow"! Jeg er målløs, men jeg har alltid visst at det var noe spesielt med våre Fountain of Life-dråper.❤️❤️❤️

  • Dorothy
    Dorothy
    2018-05-17
    Google

    Jeg lider av multippel sklerose og degenerativ skivesykdom, samt leddgikt i alle ledd og brukket bein. Men i min siste avtale med nevrologen min som behandler meg for MS, skjedde det en merkelig ting. Han spurte meg hva pokker jeg gjorde fordi jeg så "fantastisk" ut! Gangarten min hadde forbedret seg betydelig og andre tester viste det. Med reduksjonen i betennelse har FOL gitt meg tilbake et mer normalt liv enn jeg noen gang hadde trodd var mulig! Som rutinen er med mine avtaler og medisinene jeg går på, måtte jeg gå for å få utarbeidet et komplett stoffskiftepanel (blodprøver). Så snart resultatene kom tilbake neste morgen, ringte nevrologen meg personlig! Jeg skal "Fortsett å gjøre det du gjør! Disse tingene (FOL) er kanskje ikke et stoff, men det har absolutt min godkjenning for at du bruker det. Laboratoriene dine kom tilbake det beste jeg noen gang har sett dem! Våg aldri slutte å ta det, det er virkelig et mirakel! Flott jobb." Jeg takket ham og fortalte ham at han ikke skulle bekymre seg, siden jeg ikke var i ferd med å slutte å ta det fordi det virkelig fungerer! Jeg har bare tatt FOL hver dag siden 14. februar 2018 kl. 7:37 og fordelene oppveier langt smaken! Tusen takk

  • Anthea
    Anthea
    2020-02-05
    Google

    I årevis led jeg av smerter i knærne. Jeg prøvde alle former for reseptfrie medisiner....sprayer, liniment, oljer osv. Noen av dem gjorde ingenting for å lindre smertene. Andre ga lindring en stund. En dag da jeg haltet meg gjennom byen, møtte jeg Dr. E. Jeg fortalte om smerten jeg opplevde. Hun ba meg sjekke med henne om noen uker, og hun ville gi meg noe mot smertene. Da jeg gikk inn for å se henne omtrent en måned senere, ga hun meg en flaske med Fountain of Life. Jeg trodde virkelig ikke at det ville ha fungert, men jeg tok det som anvist. Tre dager senere forsvant smertene. Jeg kunne ikke tro det. Jeg har ikke hatt smerter siden. Jeg tar fortsatt FOL

  • Kyrstine
    Kyrstine
    2020-09-09
    Google

    Så i april 2018 hadde jeg funnet ut at leverenzymene mine var på 100-tallet, noe som førte meg til legevakten, selv om blodet mitt var normalt noen måneder før. juli fant jeg ut at jeg har 2 genetiske komponenter som gjør meg til en bærer og har potensial til å utvikle hemokromatose (jernoverskudd) og jeg diagnostiserte ikke-alkoholisk fettleversykdom. Vennen min overbeviste meg om å prøve FOL etter et år med å trygle meg om å prøve det. Ærlig talt, jeg trodde det var et annet svindelprodukt, siden jeg har prøvd mange produkter og dietter gjennom årene, bare det mislyktes. Denne første gangen i livet mitt klarte jeg faktisk å gå ned i vekt lett, noe som er nøkkelen til å reversere NAFLD. Fra juli til desember har jeg gått ned 45 lbs... Selv om spesialisten min ba meg om å gå ned 30 lbs på 1 år, klarte jeg det på noen få måneder. Min leverbiopsi, utført 2 dager etter min 33-årsdag, oppdaget at leveren min ikke var i nærheten av å være skrumplever. I februar fant jeg ut at leverenzymene mine er tilbake i normalområdet og at jernet mitt bare økte med 2 %.

  • Michele
    Michele
    2019-08-02
    Google

    Jeg har gått gjennom mye. Jeg lider av anfall når det først startet, jeg kom inn i anfallene og kunne ikke bevege hele kroppen, savner også dager....uker på skolen fordi smertene fra anfallene sammen med fallet var så ille. Det kom til et punkt hvor moren min ble oppringt hver dag på arbeidsplassen sin for å komme og hente meg når jeg gikk på skolen fordi jeg fikk så mange anfall og tok så mange fall også. Jeg har hatt anfall siden jeg var ti år gammel og nå er jeg tjuesju år, så det har gått mer enn sytten år nå. Jeg ble introdusert for FOL for omtrent et år siden eller så. Moren min kjøpte den og hun ba meg prøve den, så jeg gjorde det. Da jeg begynte å ta det en gang om dagen de første tre dagene, kunne jeg føle en endring i meg. Den første natten sov jeg hele natten gjennom i motsetning til før jeg startet den. For hver dag jeg tok den ble jeg bedre og bedre. Jeg kunne ikke gjøre mange ting på egen hånd før, men nå kunne jeg bade på egen hånd, gå på egen hånd, så mange ting nå. Jeg pleide å ta opptil syv forskjellige typer medisiner i begynnelsen, men ingenting virket, det ble stadig mer syk, men nå bruker jeg to typer medisiner sammen med FOL, så det har nå stabilisert anfallene. Jeg vil si for personer som opplever det samme med FOL som meg at hvis jeg kan komme så langt, så kan du bare ha tro på deg selv at du kan gjøre det og stole på prosessen.

  • Carmel
    Carmel
    2020-05-15
    Google

    Jeg våknet lørdag 2. mai med sår hals og lurte på hvorfor fordi jeg tar FOL-dråpene mine, men jeg glemte faktisk å ta dem en dag. Ja, EN dag!!! Og de siste dagene har jeg hatt frysninger, svette, rennende nese og massiv hodepine. Jeg har ringt legen min for å høre om det var halsbetennelse og ikke covid-19 (koronavirus). Hun sa på grunn av symptomene jeg burde bli testet, vel jeg ble testet på tirsdag og resultatene kom tilbake i dag (fredag). Negativ!!!! FOL er et så kraftig produkt, men å svikte forsvaret ditt og glemme å ta det for EN dag er noe jeg aldri vil gjøre igjen.

  • Anthony
    Anthony
    2019-12-09
    Google

    Jeg begynte å bruke FOL, 12. oktober 2019. Her er en fantastisk opplevelse. Jeg gjennomgikk hemoroidektomi for 10 år siden, de siste 2 årene har jeg opplevd hovne hemoroider (størrelsen på en liten tomat) hver gang jeg driter om morgenen.. Prøvde noen syntetiske medisiner, men var ikke helt fornøyd med resultatene. Jeg har til og med hatt blødninger flere ganger de siste par månedene. Venter bare på en ny operasjon i tilfelle det går videre. Til min overraskelse, etter å ha brukt Fountain of Life, bare i 2 dager oralt, la jeg merke til den store reduksjonen i størrelse ... jeg er nå på min 13. dag og fortsetter å redusere i størrelse. Utrolig produkt... Utrolig opplevelse.. Nå er jeg overbevist om at operasjonen aldri vil komme.. Antar at om et par dager vil jeg prøve det lokalt for å øke effekten.. det er kraften til FOL som et fantastisk antiinflammatorisk middel... Takk til FOL.

  • Tammy
    Tammy
    2020-01-13
    Google

    I løpet av høsten har hele kroppen min forvandlet seg...og det startet med 1 flaske Fountain of Life. Huden min er klar, lys og definitivt år yngre. Ikke flere poser under øynene mine!! Håret mitt er tykt og super glansfullt. Energien min er oppe, og matlysten min er nede! Vinn vinn...!!! Migrenen min er helt borte 100%!!(Ikke mer å gjemme meg i mørket med isposer på øynene og vente på at de reseptbelagte pillene skal komme inn) Angsten min er borte 100% Dette er livet mitt, og jeg er over månen lykkelig med FOL!!

  • Rosemary
    Rosemary
    2020-03-10
    Google

    Jeg har tatt FOL i omtrent en måned nå og har lagt merke til en rekke forbedringer. Jeg er en to ganger kreftoverlevende og hadde 5 måneder med cellegift i fjor vår og begynte å ta Tamoxifen sist september som førte til intense hetetokter. Ting jeg har lagt merke til at hetetoktene mine er sjeldnere og mindre intense når jeg har en håret mitt har vokst raskere energinivået mitt er bedre betennelsen min (til overs fra cellegift) er redusert med minst 50 % tannkjøttet mitt var rotete og mye blødning. Jeg holdt på med å pusse tennene 2 ganger om dagen, men begynte ikke å bruke tanntråd eller bruke vannpikken min. Etter to uker med å ta FOL og gni litt på tannkjøttet mitt, klarte de seg rett opp!! Ingen røde eller blødninger. Rosa og perfekt. Tuller ikke engang! Jeg vet åpenbart ikke hvilken effekt FOL har på kreftceller som kanskje fortsatt flyter rundt i kroppen min, men gitt forbedringene jeg har sett på 30 dager, er jeg optimistisk?

  • Marian
    Marian
    2020-09-21
    Google

    Da jeg var bakende i en bilulykke og ble diagnostisert med hjernerystelse i mars 2018, var midlet SØVN, søvn og mer søvn med bare begrenset aktivitet. Ingen datatid, ingen flyreiser, begrenset telefon- og skjermtid...faktisk var alt som krevde hjerneaktivitet begrenset inntil betennelsen i hjernen min ga seg. Den foreslåtte tiden for dette var 6 måneder. Den eneste reseptbelagte legen som ble tilbudt var søvn. Det eneste jeg ønsket var min FOL da jeg visste at den hadde høye antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper!! Å øke mine daglige dråper fra 10 hver morgen til 15 dråper om morgenen og 10 om kvelden hjalp meg med å sove dypt og godt hver natt!! Etter to måneder var legen min fornøyd med svaret mitt og etter tre måneder bekreftet legen at hjernen min reagerte normalt og betennelsen hadde gitt seg!! Jeg er mest takknemlig for at jeg reduserte restitusjonstiden med 50 % ved å øke FOL etter kollisjonen bakfra (da hjernen min var stresset). Dette hjalp betennelsen i hjernen til å avta slik at jeg kunne gjenoppta mine normale aktiviteter.

  • Fareeda
    Fareeda
    2020-08-27
    Google

    Fountain of Life er fantastisk! Sønnen min hadde en allergisk reaksjon (som så ut til å være et insektbitt) i sitt private område. Skjedde over natten og han er 5 år gammel. Jeg ble skremt, tok ham til legen - de skrev ut Periton og en krem. Jeg brukte den, men var fortsatt fortvilet. Senere på kvelden ble det større. Fountain of Life anbefales IKKE for barn. Men som forelder er det mitt valg å bruke... fordi det er helt naturlig! Jeg påførte Fountain of Life på det berørte området. Min venn Virlin Muhammad minnet meg om FOL og dens fordeler! Følsomheten avtok for dagen. Jeg la mer senere samme kveld, hevelsen hadde avtatt i løpet av dagen. Hevelsen var helt borte fredag ​​kveld! I dag har han ingen følsomhet eller hevelse. Alhamdulillah. Jeg trodde virkelig at FOL fungerte fordi kremen bare gjorde den mer fyldig og jeg ble skremt!! Jeg har ikke lagt krem ​​siden fredag ​​morgen bare FOL. Det var litt bittert for ham, men han fortsatte å si "livets fontene fungerte mamma!"

Fountain of Life Anmeldelser avslørt

Klikk på "Kjøp nå"-knappen - Beskytt og bevar helsen din.
Alle priser er i USD. (GRATIS frakt USA, Canada)

tillitsmerker stort canada npn-nummer
feil: Brudd på opphavsrett vil bli rapportert!